0118-674222
Adressen
Rentmeesterlaan 67
4336EE Middelburg
Oude Rijksweg 11
4339BA Nieuw- en St Joosland
A A

Reisadvies

Sinds 2007 zijn wij officieel erkend als “Travel Clinic” (LCR) om adviezen en vaccinaties te geven in geval van “verre” reizen. Dat het niet altijd verre bestemmingen hoeven te zijn blijkt uit het feit dat zelfs voor wandelvakanties naar het Zwarte Woud en Oostenrijk aanvullende maatregelen aanbevolen worden.

Het blijkt steeds weer dat een groot aantal mensen slecht voorbereid verre reizen ondernemen. De reisbureaus geven vaak onvoldoende voorlichting en geven wel aan wat verplicht is maar vaak niet wat zeer wenselijk is.
De kennis van de huisarts over uw medicijngebruik maakt dat de huisartsenpraktijk een goede plaats is voor uw reizigersadvies.

Het tarief voor reizigersadvisering bedraagt €56,00 per persoon. Dit zijn de kosten voor onderzoek, controle en het consult.
De kosten voor het vaccin komen hier nog bij, de prijzen liggen tussen de €20,- en €60,- per stuk.

Alle vaccinaties en evt. tabletten worden door Apotheek APPO aan u geleverd.
U ontvangt zelf een rekening van onze praktijk. Indien uw verzekering de vaccinaties vergoed, kunt u deze zelf indienen.

U kunt hier het formulier invullen/downloaden. Na ontvangst nemen we binnen enkele werkdagen contact met u op om het reisadvies met u door te nemen en om een afspraak te maken voor eventuele vaccinaties.