Nieuwe patiënten

U zoekt een huisarts?

De praktijk is open voor nieuwe patiënten.
Wij houden bij het inschrijven van nieuwe patiënten rekening met een maximale aanrijtijd van 15 minuten. U kunt zich als patiënt in onze praktijk laten inschrijven indien u woonachtig bent in één van de wijken met de volgende postcodes: 4336, 4337 (Alleen Mortiere), 4338, 4339, 4340 (Arnemuiden, maar alleen aan de zuidzijde van het spoor). Indien u woont in een gebied buiten de genoemde postcodes kunnen wij u slechts bij uitzondering (bijvoorbeeld Studentenhuisvesting aan de Kanaalweg of partners en/of kinderen van patiënten die al bij ons ingeschreven zijn) accepteren als patiënt.

De administratieve kant

Als u bij ons patient wilt worden maken we eerst graag kennis met elkaar. U kunt een afspraak maken via de Assistente voor een kennismakingsgesprek. Zij plant dan een afspraak in met een van de huisartsen.
Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek vragen wij u dit inschrijfformulier volledig in te vullen (ieder familielid vult een apart formulier in). Voor een goede inschrijving dient u alle velden in te vullen.
Neem uw ID (paspoort of rijbewijs) en verzekeringspas mee naar het kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek is uw inschrijving pas definitief.

Medisch dossier
Wij verzoeken u contact op te nemen met uw vorige huisarts om door te geven dat u zich heeft laten inschrijven bij onze praktijk. Het is belangrijk dat u toestemming geeft aan uw vorige huisarts (dit kan aan de assistente) om uw medisch dossier op te laten sturen naar onze praktijk.