0118-674222
Adressen
Rentmeesterlaan 67
4336EE Middelburg
Oude Rijksweg 11
4339BA Nieuw- en St Joosland
A A

Kevin van Leeuwen

Huisarts
BIG: 99920591001

Oorspronkelijk ben ik geboren in Rotterdam en opgegroeid in Zevenhuizen, een klein dorpje in de Randstad. Tijdens mijn studie leerde ik mijn vrouw kennen, een Middelburgse. In 2020 zagen wij, na 10 jaar in Rotterdam gewoond te hebben, de prachtige kans om (terug) te verhuizen naar Middelburg. Met ons gezin willen we graag onze toekomst verder opbouwen in Middelburg.
In 2015 ben ik afgestudeerd als arts. Daarna heb ik de huisartsopleiding gecombineerd met een wetenschappelijk onderzoek naar jicht. Ook had ik een aantal onderwijstaken op de Geneeskunde opleiding in Rotterdam, zoals klinisch redeneren en het coachen van beginnende studenten. Het laatste jaar van de huisartsopleiding heb ik gewerkt in de huisartspraktijk van Serooskerke. Daar heb ik een hele fijne tijd gehad en kennis kunnen maken met Walcheren.
Vanaf oktober 2021 neem ik drie dagen per week waar bij huisartsenpraktijk Nieuw Zuid. Op maandag, dinsdag en donderdag vindt u mij in de ochtend in Nieuw- en Sint Joosland en in de middag in Middelburg. Ik vind het erg belangrijk om mensen goed te leren kennen en een vast aanspreekpunt te zijn. U bent van harte welkom bij mij met al uw (medische) vragen, of gewoon om een praatje te maken. In mijn aanpak probeer ik het midden te zoeken tussen wetenschappelijke kennis en persoonlijke ervaring.